Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Kaca Gambar LABER® U

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Info dhasar

U profil kaca U saluran kaca- Campuran estetika lan utilitas
Pilihan kaca kanggo fasad bangunan utawa pemisahan kantor ora kudu dikepengini. Sampeyan kudu mesthi njelajah pilihan sampeyan kanggo mungkasi gambar sing cocog. Yen iki apa sing sampeyan lakoni saiki, kaca profil U kita kudu dipikirake.
Ora mung katon apik, nanging jinis profil profil U / kaca saluran U uga menehi akeh properti sing cocog kanggo aplikasi ing njaba lan interior.

Kaluwihan liyane

• nambah kekuwatan dibandhingake karo kaca biasa
• panyebaran cahya gedhe
• jampel akustik banget
• pengawetan panas
• pangayoman swara
Nalika nerangake estetika, kaca profil U / kaca saluran U bisa nambah efek frosting sing luar biasa kanggo desain interior sampeyan. Dheweke bisa didesek utawa disandhang kanggo nggayuh tingkat opaqueness lan penampilan mewah.
Pilih desain desain kaca profil U / kaca profil U kanggo fasad kaca / tembok tirai, partisi ruangan, utawa liya-liyane
Yen pengin efek tekstur utawa kekuwatan tartamtu, Kaca Yongyu bisa nulungi. Kita siyap ngisi pesenan khusus kanggo produk kanggo ngrampungake pembagi kamar utawa tembok kaca kanthi kaca profil U / kaca saluran U. Saliyane dadi ramah lingkungan, dheweke uga pilihan sing paling efektif (sanajan sampeyan nggoleki desain sing cocog karo).
Nemtokake apa kaca sing cocog kanggo sampeyan lan supaya Yongyu Kaca nyedhiyakake sampeyan!

U-profile-glass-U-channel-glass

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan