Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Kaca profil Tinted / Frosted / Low-E U

  • Tinted & Ceramic Frit & Frosted-Low-E  U Profile Glass/U Channel Glass

    Frit & Keramik Keramik & Kaca Frosted-Low-E U / Kaca Channel U

    Informasi dhasar Kaca profil Tinted U yaiku kaca berwarna sing bisa nyuda transmisi visual lan sumringah. Gelas tinted meh mesthi mbutuhake perawatan panas kanggo nyuda stres termal lan breakage potensial lan cenderung maneh radi panas sing diserep. Produk profil U tinted U kita kalebu macem-macem warna lan diurutake kanthi transmisi cahya. Disaranake sampeyan menehi conto conto kaca kanggo perwakilan warna sing bener. Frit keramik berwarna dipecat ing 650 derajat celcius menyang b ...