Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Kaca tempered / Frosted kaca

  • Tinted/Frosted Tempered Glass For Shower Room

    Gelas Tempel Dicetak / Frosted Kanggo Kamar Pancuran

    Informasi dhasar Kaca sing dicetak Tinted Apa milih kaca tinted kanggo windows, rak, utawa tablet, panggunaan kaca tempered mesthi dadi pilihan. Gelas iki kuwat lan kurang cenderung nganti ora ana pengaruh. Kaca katon padha karo panel tradisional, dadi pilihan sing apik kanggo para pengarepan sekedhik tanpa kudu ngganti tampilan panel ing proses kasebut. Priksa macem-macem pilihan ketebalan lan warna warna Yongyu Kaca kanggo miwiti njupuk ...