Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Frit & Keramik Keramik & Kaca Frosted-Low-E U / Kaca Channel U

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Info dhasar

Kaca profil U Tinted yaiku kaca berwarna sing bisa nyuda transmisi visual lan sumringah.
Gelas tinted meh mesthi mbutuhake perawatan panas kanggo nyuda stres termal lan breakage potensial lan cenderung maneh radi panas sing diserep.
Produk profil U tinted U kita kalebu macem-macem warna lan diurutake kanthi transmisi cahya. Disaranake sampeyan menehi conto conto kaca kanggo perwakilan warna sing bener.

Frit keramik berwarna dipecat ing 650 derajat Celsius menyang mburi, ing jero rai kaca profil U sing nyedhiyakake tahan tahan tahan, tahan lama, tahan tahan. Kasedhiya ing macem-macem warna kalebu tampilan warna-warni sing tahan lama.

Kaca profil Frosted U

Kaca profil Ubat Frosted menehi luwih éksprési sing sithik uga entheng. Lapisan protèktif ditrapake kanggo nyuda driji sikil. Ana rong cara kanggo menehi efek fros kanggo kaca profil U: sandblasted lan acid-etched.

Gelas profil Low-E U

Gelas sedheng, utawa kurang, kaca digawe kanggo nyilikake jumlah sinar inframerah lan sinar ultraviolet sing kasedhiya liwat kaca sampeyan, tanpa minimalake jumlah cahya sing mlebu omah. Jendela kaca rendah E duwe lapisan nipis mikroskopis sing transparan lan nuduhake panas. Lapisan kasebut malah luwih tipis tinimbang rambut manungsa! Celana Low-E tetep suhu ing omah sampeyan kanthi konsisten kanthi nggambarake suhu njero ruangan.

Kita ngenalake teknologi lapisan Co-low menyang garis produksi profil profil U kanggo nyedhiyakake macem-macem aplikasi kanggo kaca profil U.

Aplikasi

low-e-2 tinted-2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan