Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Gelas kaca lan kaca Laminasi

  • Laminated Glass

    Kaca Laminasi

    Info Dhasar Laminated dibentuk minangka roti lapis 2 lembar utawa kaca ngambang luwih akeh, ing antarane sing diikat dadi interlayer polyvinyl butyral (PVB) sing angel lan termoplastik ing ngisor panas lan tekanan lan tarik hawa , banjur lebokake menyang dhuwur -jupuk ketel uap sing njupuk kauntungan saka suhu lan tekanan sing dhuwur supaya bisa ilang isi udakara sing sithik menyang lapisan lapisan Khusus kaca lapisan Laminasi. ukuran : 3000mm × 1300mm Gelas mlamin kaca mlengkung mlengkung tempered lami ...
  • Tempered Glass

    Gelas Tempered

    Informasi Dhasar Kaca Tempered yaiku salah sawijining jinis kaca aman sing diasilake kanthi kaca warata pemanasan menyang titik lemes. Banjur ing permukaan menehi stres kompresif lan ujug-ujug adhem ing permukaan kanthi rata, saéngga stres kompresif nyebar maneh ing permukaan kaca nalika stres ketegangan ana ing lapisan tengah kaca. Tekanan ketegangan sing disebabake saka tekanan njaba dibandingake karo stres kompresif sing kuwat. Asile kinerja safety kaca saya tambah ...