Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Gelas cerah / kaca PDLC

  • Smart glass(Light control glass)

    Kaca cerdas (Kaca kontrol cahaya)

    Gelas cerdas, uga disebut kaca kontrol cahya, kaca sing bisa diowahi utawa kaca privasi, mbantu ngartekake industri arsitektur, otomotif, interior, lan produk.
    Kekandelan: Per order
    Ukuran umum: Saben pesanan
    Kata Kunci: Saben pesenan
    MOQ: 1pcs
    Aplikasi: Pemisahan, ruangan ruangan, loteng, windows etc.
    Wektu Pangiriman: rong minggu
  • Smart glass / PDLC glass

    Gelas cerah / kaca PDLC

    Gelas cerdas, sing uga disebut Kaca Kebijakan Switchable, minangka solusi serbaguna. Ana rong jinis kaca cerdas, siji dikontrol nganggo elektronik, sing liyane dikontrol nganggo solar.