Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Gelas safety kamar mandheg

  • Shower Room Safety Glass

    Kaca Safety Kamar Mandi

    Informasi Dhasar Gelas udan mandi mandheg: Ngontrol privasi luwih gampang Mula saiki, gulung cepet switch supaya pintar mandheg transparan. Teknologi kaca cerdas digabung menyang produk kanggo mbantu sampeyan katon kanthi dikarepake. Apa sampeyan pengin ndhelikake saka mripat mata utawa nggawe cahya luwih apik, sampeyan mung kudu mencet tombol kasebut. Kanthi gelas kanggo tembok pancuran lan lawang, privasi sampeyan tetep dilindhungi! Sampeyan nggoleki kaca kanggo komp ...
  • Clear/Low Iron Tempered Glass For Shower Room

    Kaca Pinggir Wesi Sing Murah / Kurang Kanggo Kamar Pancuran

    Informasi dhasar Ayo adhepi, lawang kamar mandi ora mung lawang ruangan, iku pilihan sing endah kanggo nyetel tampilan lan kamar mandi kabeh kamar mandi. Barang siji sing paling gedhe ing jedhing sampeyan lan barang sing paling menarik. Ora mung kuwi, nanging uga kudu dienggo kanthi bener. (Kita bakal nyritakake babagan sawetara menit.) Ing kene ing Kaca Yongyu, kita ngerti apa jinis pengaruh saka lawang mandi utawa enclope. Kita uga ngerti manawa milih gaya, tekstur, lan ...
  • Smart glass / PDLC glass

    Gelas cerah / kaca PDLC

    Gelas cerdas, sing uga disebut Kaca Kebijakan Switchable, minangka solusi serbaguna. Ana rong jinis kaca cerdas, siji dikontrol nganggo elektronik, sing liyane dikontrol nganggo solar.
  • Smart glass(Light control glass)

    Kaca cerdas (Kaca kontrol cahaya)

    Gelas cerdas, uga disebut kaca kontrol cahya, kaca sing bisa diowahi utawa kaca privasi, mbantu ngartekake industri arsitektur, otomotif, interior, lan produk.
    Kekandelan: Per order
    Ukuran umum: Saben pesanan
    Kata Kunci: Saben pesenan
    MOQ: 1pcs
    Aplikasi: Pemisahan, ruangan ruangan, loteng, windows etc.
    Wektu Pangiriman: rong minggu
  • Tinted/Frosted Tempered Glass For Shower Room

    Gelas Tempel Dicetak / Frosted Kanggo Kamar Pancuran

    Informasi dhasar Kaca sing dicetak Tinted Apa milih kaca tinted kanggo windows, rak, utawa tablet, panggunaan kaca tempered mesthi dadi pilihan. Gelas iki kuwat lan kurang cenderung nganti ora ana pengaruh. Kaca katon padha karo panel tradisional, dadi pilihan sing apik kanggo para pengarepan sekedhik tanpa kudu ngganti tampilan panel ing proses kasebut. Priksa macem-macem pilihan ketebalan lan warna warna Yongyu Kaca kanggo miwiti njupuk ...