Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Kaca Safety Kamar Mandi

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Info dhasar

Gelas pancuran mandhiri sing cerdas: Ngontrol privasi luwih gampang
Wiwit saiki, gulung cepet kanggo nggawe lampu mandi transparan sampeyan tetep opak. Teknologi kaca cerdas digabung menyang produk kanggo mbantu sampeyan katon kanthi dikarepake. Apa sampeyan pengin ndhelikake saka mripat mata utawa nggawe cahya luwih apik, sampeyan mung kudu mencet tombol kasebut. Kanthi gelas kanggo tembok pancuran lan lawang, privasi sampeyan tetep dilindhungi!

Sampeyan nggoleki kaca kanggo nglengkapi fitur desain interior sampeyan? Banjur jupuken mrene. Muga-muga sampeyan bakal maringi sampeyan gelas tempered kaca kanthi pilihan giliran sing dikepengini. Apa sampeyan pengin ing sawetara bentuk unik? Kita uga bisa nindakake iki kanggo sampeyan.

Aplikasi liyane saka kaca tempered tinted
Fitur liyane babagan teknologi cerdas iki yaiku meh ora ana watesan babagan cara ditrapake. Sampeyan bisa mbukak pilihan PDLC tanpa lampu kanggo lawang mandi kaca tempered utawa SPD kanggo jendela, studio, lan sapiturute. Ora kaya pasangane, sing terakhir ngasilake efek sing teduh, nyegah cahya kanggo mlebu. bisa dipercaya nalika cahya srengenge ora dikarepake.

Minangka salah siji, produk kaca keamanan paling apik ing kene!

Sugeng rawuh kanggo nelpon kita @ 0086-400-089-8280

c904a3b666
2aa711e956
47e53bd69d
7477da1387
fc816cfb63

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan