Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Rak aman kaca lan pager

  • Safety Glass Railings/Glass Pool Fences

    Rintisan Kaca Keamanan / Pager Kolam Kaca

    Info dhasar Jaga tampilan saka dek lan blumbang kanthi cetha lan ora diganggu karo sistem Rail Rail Glass. Werna panel kaca / pager blumbang kanggo balusters kaca, ing njero ruangan utawa njaba, nginstal sistem rel dek gelas minangka cara sing bisa ditemokake lan bisa nggawa ide-rekaman pagelaran / kolam renang dek. Fitur 1) Rintisan Kaca Apik Estetika Tinggi nawakake tampilan kontemporer lan trompet sistem alur dek liyane sing digunakake saiki. Kanggo wong akeh, gantung dek kaca ana ...
  • Ice Rink Glass Systems

    Sistem Kaca Rink Ice

    Informasi Dhasar Yongyu Kaca, anggota vendor Persatuan Ice Rink AS, wis ngekspor SGCC nyetujoni 1/2 "lan 5/8" produk kaca templat menyang industri es es ing AS wiwit taun 2009. Kita ngekspor kualitas bermutu tinggi lan regane. Produk kaca tempered kanggo pelanggan lan nuduhake bathi saka perdagangan kasebut. Keuntungan liyane Sistem kaca es rumput segel digunakake kanggo nglindhungi para penonton ing mburine. Sistem kaca rink es tempel dadi sawetara tujuan, kalebu: 1) Nglindhungi ...
  • Safety Glass Partitions

    Partitions Kaca Aman

    Informasi dhasar Tembok pemisahan kaca keselamatan digawe saka kaca / panel berisi / panel berlapis / IGU, biasane ketebalan gelas bisa 8mm, 10mm, 12mm, 15mm. Ana macem-macem jinis kaca liyane sing biasane digunakake minangka pemisahan, kanggo pemisahan kaca Fres, percetakan layar sutra pemisahan kaca partisi, partisi kaca kecerunan, partisi kaca berlamina, pemisahan kaca terisolasi. Pemisahan kaca paling digunakake ing kantor, omah lan gedung komersial.10mm partisi kaca sing mateng yaiku 5 kali ...
  • Safety Glass Railings & Fences

    Kaca & Pager Kaca Aman

    Informasi Dhasar Minimalake bebaya kanthi kaca safety lan laminated Kaca aman saka Kaca Yongyu dilengkapi karo fitur tambahan kanggo nglindhungi sampeyan saka ancaman manawa ana kedadeyan. Produk kita dikuatake saka njero nambah daya tahan lan nyegah ora ambruk yen ora sengaja pecah. Kanthi bahan glazing kanthi kinerja dhuwur, kaca laminasi safety kita angel tugel lan bisa nahan beban manawa pilihan standar gagal. Ing produsen iki ...