Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Kaca & Pager Kaca Aman

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Info dhasar

Nyilikake bebaya kanthi gelas safety modern
Gelas safety saka Kaca Yongyu dilengkapi karo tambahan fitur kanggo nglindhungi sampeyan saka ancaman manawa ana kedadeyan. Produk kita dikuatake saka njero nambah daya tahan lan nyegah ora ambruk yen ora sengaja pecah. Kanthi bahan glazing kanthi kinerja dhuwur, kaca laminasi safety kita angel tugel lan bisa nahan beban manawa pilihan standar gagal.

Ing jangkoan produk iki, sampeyan kasedhiya akeh pilihan kanggo browsing. Umume, kasedhiya minangka gelas lan kaca. Tilas wis ngalami prosedur pemanasan lan penyejukan khusus kanggo nambah kekuwatan, dene sing terakhir disandhang karo interlayer PVB kanggo kinerja sing optimal.

Gelas berlapis lan tempered kanggo tembok pemisahan, pager, lan liya-liyane
Amarga kabeh produk kita menehi resistensi dampak tambahan sing dikempalken nganggo proteksi sinar UV, bisa digunakake kanggo tembok tirai, kaca angin otomatis, windows tampilan, pembahagi kantor, sapiturute, sampeyan bisa ngowahi menyang kaca sing wis disetujoni SGCC lan fireproof. aplikasi sing dimaksud yaiku nduwe risiko kaya iki.

Layanan Kita

Sampeyan uga bisa tuku kaca safety laminated kanggo nyuda swara ing njaba. Iki ndadekake ora mung kanggo nggunakake komersial nanging panggunaan babagan omah, uga menehi kasenangan. Jelajahi produk sing kasedhiya lan pilih sing paling cocog saka Kaca Yongyu!

Michigan-State-University-Munn-Ice-Arena-Featured-Image

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan