Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Pemisahan kaca keselamatan

  • Safety Glass Partitions

    Partitions Kaca Aman

    Informasi dhasar Tembok pemisahan kaca keselamatan digawe saka kaca / panel berisi / panel berlapis / IGU, biasane ketebalan gelas bisa 8mm, 10mm, 12mm, 15mm. Ana macem-macem jinis kaca liyane sing biasane digunakake minangka pemisahan, kanggo pemisahan kaca Fres, percetakan layar sutra pemisahan kaca partisi, partisi kaca kecerunan, partisi kaca berlamina, pemisahan kaca terisolasi. Pemisahan kaca paling digunakake ing kantor, omah lan gedung komersial.10mm partisi kaca sing mateng yaiku 5 kali ...