Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Produk

  • Safety Glass Railings/Glass Pool Fences

    Rintisan Kaca Keamanan / Pager Kolam Kaca

    Info dhasar Jaga tampilan saka dek lan blumbang kanthi cetha lan ora diganggu karo sistem Rail Rail Glass. Werna panel kaca / pager blumbang kanggo balusters kaca, ing njero ruangan utawa njaba, nginstal sistem rel dek gelas minangka cara sing bisa ditemokake lan bisa nggawa ide-rekaman pagelaran / kolam renang dek. Fitur 1) Rintisan Kaca Apik Estetika Tinggi nawakake tampilan kontemporer lan trompet sistem alur dek liyane sing digunakake saiki. Kanggo wong akeh, gantung dek kaca ana ...
  • Tinted & Ceramic Frit & Frosted-Low-E  U Profile Glass/U Channel Glass

    Frit & Keramik Keramik & Kaca Frosted-Low-E U / Kaca Channel U

    Informasi dhasar Kaca profil Tinted U yaiku kaca berwarna sing bisa nyuda transmisi visual lan sumringah. Gelas tinted meh mesthi mbutuhake perawatan panas kanggo nyuda stres termal lan breakage potensial lan cenderung maneh radi panas sing diserep. Produk profil U tinted U kita kalebu macem-macem warna lan diurutake kanthi transmisi cahya. Disaranake sampeyan menehi conto conto kaca kanggo perwakilan warna sing bener. Frit keramik berwarna dipecat ing 650 derajat celcius menyang b ...
  • Laminated Glass

    Kaca Laminasi

    Info Dhasar Laminated dibentuk minangka roti lapis 2 lembar utawa kaca ngambang luwih akeh, ing antarane sing diikat dadi interlayer polyvinyl butyral (PVB) sing angel lan termoplastik ing ngisor panas lan tekanan lan tarik hawa , banjur lebokake menyang dhuwur -jupuk ketel uap sing njupuk kauntungan saka suhu lan tekanan sing dhuwur supaya bisa ilang isi udakara sing sithik menyang lapisan lapisan Khusus kaca lapisan Laminasi. ukuran : 3000mm × 1300mm Gelas mlamin kaca mlengkung mlengkung tempered lami ...
  • Shower Room Safety Glass

    Kaca Safety Kamar Mandi

    Informasi Dhasar Gelas udan mandi mandheg: Ngontrol privasi luwih gampang Mula saiki, gulung cepet switch supaya pintar mandheg transparan. Teknologi kaca cerdas digabung menyang produk kanggo mbantu sampeyan katon kanthi dikarepake. Apa sampeyan pengin ndhelikake saka mripat mata utawa nggawe cahya luwih apik, sampeyan mung kudu mencet tombol kasebut. Kanthi gelas kanggo tembok pancuran lan lawang, privasi sampeyan tetep dilindhungi! Sampeyan nggoleki kaca kanggo komp ...
  • Clear/Low Iron Tempered Glass For Shower Room

    Kaca Pinggir Wesi Sing Murah / Kurang Kanggo Kamar Pancuran

    Informasi dhasar Ayo adhepi, lawang kamar mandi ora mung lawang ruangan, iku pilihan sing endah kanggo nyetel tampilan lan kamar mandi kabeh kamar mandi. Barang siji sing paling gedhe ing jedhing sampeyan lan barang sing paling menarik. Ora mung kuwi, nanging uga kudu dienggo kanthi bener. (Kita bakal nyritakake babagan sawetara menit.) Ing kene ing Kaca Yongyu, kita ngerti apa jinis pengaruh saka lawang mandi utawa enclope. Kita uga ngerti manawa milih gaya, tekstur, lan ...
  • Smart glass(Light control glass)

    Kaca cerdas (Kaca kontrol cahaya)

    Gelas cerdas, uga disebut kaca kontrol cahya, kaca sing bisa diowahi utawa kaca privasi, mbantu ngartekake industri arsitektur, otomotif, interior, lan produk.
    Kekandelan: Per order
    Ukuran umum: Saben pesanan
    Kata Kunci: Saben pesenan
    MOQ: 1pcs
    Aplikasi: Pemisahan, ruangan ruangan, loteng, windows etc.
    Wektu Pangiriman: rong minggu
  • Smart glass / PDLC glass

    Gelas cerah / kaca PDLC

    Gelas cerdas, sing uga disebut Kaca Kebijakan Switchable, minangka solusi serbaguna. Ana rong jinis kaca cerdas, siji dikontrol nganggo elektronik, sing liyane dikontrol nganggo solar.
  • High Performance U Profile Glass/U Channel Glass System

    Sistem Kaca U Performance Dhuwur / Sistem Saluran U Saluran U

    Informasi dhasar Kaca profil U utawa disebut kaca saluran U asale saka Austria. Iki uga diprodhuksi luwih saka 35 taun ing Jerman. Minangka salah sawijining bahan khas sing digunakake ing proyek gedhung skala gedhe, kaca profil U diaplikasi kanthi akeh ing Eropa lan Amerika. Aplikasi kanggo kaca profil U ing China tanggal saka taun 1990an. Lan saiki akeh wilayah ing China nggunakake gaya desain internasional. Kaca profil U minangka salah sawijining jinis kacamata. Iki minangka kemajuan saka t ...
  • Low Iron U Profile Glass/U Channel Glass Power Generation System

    Kasedhiyan Kaca Udan Botol Ubat Wangi / Sistem Generasi Kaca Saluran U

    Informasi Dhasar bahan bahan bangunan kaca kaca wesi U profil kurang wesi U (UBIPV) gabungke kaluwihan saka kaca bangunan profil U lan sistem generasi solar kanggo ningkatake perlindungan lingkungan ijo lan hemat energi lan pangurangan emisi. UBIPV lan kutha bisa dadi siji kanthi harmoni kanggo nggawe photovoltaic minangka bagean gesang manungsa. Ora mung minangka bahan bangunan, nanging uga bisa nggayuh tujuan energi lan energi, lan bisa uga digabung karo ...
  • Ice Rink Glass Systems

    Sistem Kaca Rink Ice

    Informasi Dhasar Yongyu Kaca, anggota vendor Persatuan Ice Rink AS, wis ngekspor SGCC nyetujoni 1/2 "lan 5/8" produk kaca templat menyang industri es es ing AS wiwit taun 2009. Kita ngekspor kualitas bermutu tinggi lan regane. Produk kaca tempered kanggo pelanggan lan nuduhake bathi saka perdagangan kasebut. Keuntungan liyane Sistem kaca es rumput segel digunakake kanggo nglindhungi para penonton ing mburine. Sistem kaca rink es tempel dadi sawetara tujuan, kalebu: 1) Nglindhungi ...
  • Safety Glass Partitions

    Partitions Kaca Aman

    Informasi dhasar Tembok pemisahan kaca keselamatan digawe saka kaca / panel berisi / panel berlapis / IGU, biasane ketebalan gelas bisa 8mm, 10mm, 12mm, 15mm. Ana macem-macem jinis kaca liyane sing biasane digunakake minangka pemisahan, kanggo pemisahan kaca Fres, percetakan layar sutra pemisahan kaca partisi, partisi kaca kecerunan, partisi kaca berlamina, pemisahan kaca terisolasi. Pemisahan kaca paling digunakake ing kantor, omah lan gedung komersial.10mm partisi kaca sing mateng yaiku 5 kali ...
  • Jumbo/Oversized Safety Glass

    Kaca Jumbo / Kaca Keselamatan Oversized

    Info Dhasar Yongyu Kaca njawab tantangan arsitek saiki sing nyedhiyakake JUMBO / OVER-Sished monolithic tempered, laminated, insulated glass (dual & triple glazed) lan gelas kaca cilik nganti 15 meter (gumantung karo komposisi kaca). Apa sing sampeyan butuhake kanggo proyek khusus, kaca sing diproses utawa kaca ngambang akeh, kita nawakake saindenging jagad kanthi rega sing kompetitif. Spesifikasi kaca safety Jumbo / Oversized 1) Gelas kaca templat kaca rata / Flat tempa ...
12 Sabanjure> >> Halaman 1/2