Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Produk

  • Main Products and Specification

    Produk Utama lan Spesifikasi

    Utamane, kita ahli ing:
    1) Kaca saluran U safety
    2) Kaca tempered sudhut mlengkung lan kaca laminasi sudhut mlengkung;
    3) Kaca keamanan ukuran Jumbo
    4) Gelas, abu-abu enom, kaca tempered warna abu-abu peteng
    5) gelas temperatur kenthel 12/15 / 19mm, bening utawa cetha bening
    6) Kaca cerdas PDLC / SPD kinerja dhuwur
    7) Kaca dilaminasi SGP sing diidini
  • What is U profile glass/ U channel glass?

    Apa kaca profil U / kaca saluran U?

    Apa kaca profil U / kaca saluran U? Kaca profil U / kaca saluran U yaiku kaca sing bentuke tembus sing diproduksi kanthi pirang-pirang jembar wiwit 9 ″ nganti 19 ″, dawane nganti 23 kaki, lan 1,5 ″ (kanggo interior) utawa 2,5 ″ (kanggo eksterior) flensa. Flensa nggawe kaca kanthi mandhiri telung dimensi, saengga bisa nggawe rentang kaca sing dawa tanpa gangguan kanthi elemen bingkai minimal - cocog kanggo aplikasi awan. Kaca profil U / kaca saluran U gampang dipasang. ...
  • Curved Safety Glass/Bent Safety Glass

    Kaca Keselamatan sudhut mlengkung / Kaca Keselamatan Bengkok

    Info Dhasar Apa Kaca Bent, Laminasi Bent utawa Bates Terisolasi kanggo Keamanan, Keamanan, Akustik utawa Kinerja Termal, kita nyedhiyakake Produk & Layanan Pelanggan Paling Top. Kaca tempered sudhut mlengkung / Kaca temper temper bengkok Kasedhiya kanthi pirang-pirang ukuran, bentuk, lan warna Radio nganti 180 derajat, pirang-pirang radiasi, min R800mm, dawa busur maksimal 3660mm, dhuwur maksimal 12 meter Cetha, tembaga warna, abu-abu, kaca tingal ijo utawa biru Laminasi sudhut mlengkung kaca / Kaca laminasi bungkus Kasedhiya ing macem-macem ...
  • Tinted & Ceramic Frit & Frosted-Low-E  U Profile Glass/U Channel Glass

    Kaca profil lan Frit Keramik & Frosted-Low-E U Kaca Kaca / U Saluran Kaca

    Kaca profil Kaca T Info U Dhasar yaiku kaca kanthi warna sing nyuda transmisi visual lan sumringah. Kaca berwarna meh mesthi mbutuhake perawatan panas kanggo nyuda stres termal sing mungkin lan kerusakan lan cenderung ngetokake maneh panas sing diserep. Produk kaca profil U sing dicithak kasedhiya ing macem-macem warna lan diurutake kanthi transmisi cahya. Disaranake sampeyan supaya conto kaca nyata kanggo perwakilan warna sejati. Frame keramik warna dipecat 650 derajat Celcius menyang ...
  • Safety Glass Railings/Glass Pool Fences

    Pager Kaca Aman / Pager Kolam Kaca

    Info dhasar Jaga tampilan saka dek lan kolam renang sing jelas lan ora ngganggu karo sistem Glass Railing. Pagar panel kaca / pager kolam kaca lengkap menyang balusters kaca sing sedheng, ing njero ruangan utawa njaba, nginstal sistem pager kaca kaca minangka cara sing bisa narik kawigaten lan nggawe ide pagar pager / kolam renang sampeyan dadi nyata. Fitur 1) Pager Kaca Apel Estetika Tinggi nawakake tampilan kontemporer lan nggunakake sistem pager dek liyane sing digunakake saiki. Kanggo wong akeh, pegangan dek kaca iku ...
  • Shower Room Safety Glass

    Kaca Keselamatan Kamar Mandi

    Info Dasar Kaca kamar mandhi tempered sing cerdas: Ngontrol privasi sampeyan luwih gampang Wiwit saiki, sing dibutuhake mung kanggo muter-muter supaya lawang kamar mandhi transparan sampeyan dadi buram. Teknologi kaca sing cerdas digabung karo produk kanggo mbantu sampeyan ganti tampilan miturut permintaan. Yen sampeyan pengin ndhelikake mripat utawa nggawe luwih akeh cahya, sampeyan mung kudu pencet tombol kasebut. Kanthi kaca tempered kanggo tembok lan lawang shower, privasi sampeyan bakal dilindhungi! Apa sampeyan nggoleki kaca kanggo komp ...
  • Clear/Low Iron Tempered Glass For Shower Room

    Kaca Tempered Wesi Bening / Kurang Kanggo Kamar Pancuran

    Info dhasar Ayo diadhepi, lawang kamar mandhi ora mung lawang shower, nanging pilihan gaya sing cocog karo tampilan lan krasa kamar mandhi sampeyan. Iki minangka barang paling gedhe ing jedhing lan barang sing paling narik kawigaten. Ora mung iku, nanging uga kudu dienggo kanthi bener. (Kita bakal ngomong babagan sak menit.) Ing kene ing Yongyu Glass, kita ngerti apa pengaruh sing bisa ditindakake ing lawang shower utawa enclose bak. Kita uga ngerti manawa milih gaya, tekstur, lan ...
  • Laminated Glass

    Kaca Laminasi

    Info Dasar Kaca laminasi dibentuk minangka sandwich saka 2 lembar utawa kaca float liyane, sing diikat bareng karo interlayer polivinil butyral (PVB) sing angel lan termoplastik ing sangisore panas lan tekanan banjur narik udhara, banjur dilebokake ing sisih ndhuwur - ketel uap tekanan njupuk kauntungan saka suhu dhuwur lan tekanan dhuwur kanggo nyawiji udhara sing sithik menyang lapisan Spesifikasi kaca laminasi rata Max. ukuran : 3000mm × 1300mm Kaca laminasi sudhut mlengkung Mlengkung tempered lami ...
  • Smart glass(Light control glass)

    Kaca cerdas (kaca kontrol cahya)

    Kaca cerdas, uga diarani kaca kontrol cahya, kaca sing bisa diowahi utawa kaca privasi, mbantu mbantu nemtokake arsitektur, otomotif, interior, lan industri desain produk.
    Kandel: Saben pesenan
    Ukuran Umum: Saben pesenan
    Tembung kunci: Saben pesenan
    MOQ: 1 pcs
    Aplikasi: Pemisahan, kamar mandhi, balkon, windows lsp
    Wektu Pangiriman: rong minggu
  • Smart glass / PDLC glass

    Kaca cerdas / kaca PDLC

    Kaca cerdas, uga diarani Switchable Privacy Glass, minangka solusi serbaguna. Ana rong jinis kaca cerdas, siji dikendhaleni elektronik, siji liyane dikontrol surya.
  • High Performance U Profile Glass/U Channel Glass System

    Kinerja Dhuwur Kaca / Sistem Kaca Kaca U

    Kaca profil Info U dhasar utawa diarani kaca saluran U diwiwiti saka Austria. Iki uga diprodhuksi luwih saka 35 taun ing Jerman. Minangka salah sawijining bahan khas sing digunakake ing proyek bangunan skala gedhe, kaca profil U ditrapake ing Eropa lan Amerika. Aplikasi kanggo kaca profil U ing China tanggal wiwit taun 1990an. Lan saiki akeh wilayah ing China nggunakake tren gaya internasional. Kaca profil U minangka salah sawijining jinis kacamata casting. Iki minangka kemajuan saka t ...
  • Low Iron U Profile Glass/U Channel Glass Power Generation System

    Sistem Generasi Kaca Kaca / Kaca Wesi U Sedheng Wesi U

    Info Dasar Bahan konstruksi kaca kaca wesi profil profil besi (UBIPV) nggabungake kaluwihan kaca bangunan profil U lan sistem pembangkit tenaga surya kanggo ningkatake perlindungan lingkungan ijo lan penghematan hemat energi lan pengurangan emisi. UBIPV lan kutha bisa digabung kanthi harmoni kanggo nggawe fotovoltaik minangka bagean saka urip manungsa. Ora mung bahan bangunan, nanging uga bisa nggayuh hemat energi lan ngasilake energi, lan uga bisa digabung karo ...