Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Kaca profil U kanggo proyek lanskap ruangan

Kaca profil U kanggo proyek lanskap njaba

Jinis kaca: Gelas profil wesi Udan sing murah banget

Ukuran: 7mmX260X60mm, Length = 3385mm

Liyane: Lukisan hiasan, lan lampu LED

Lokasi: Qinhuangdao China.


Wektu kirim: Aug-03-2020