Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Gelas berlapis kaca SGP, mlengkung & Jumbo

Gelas laminasi SGP Tempered, Jengkel & Jumbo

Kita khusus ing kaca jamban mlengkung lan kaca laminasi, ukuran maksimal sing bisa kita aturake ing dhuwur 12,5 meter, dawa busung 2,4 meter, radius 1300mm.

Ukuran kaca ing video yaiku 8 + 1.52SGP + 8, @ R2000mm, dawa Arc 1665mm, dhuwur 6570mm. Sugeng rawuh kanggo informasi luwih lengkap.


Wektu kirim: Jul-17-2020