Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Basis kaca saka kaca profil profil profil LABER U U

Sawise rapat video cekak karo klien Jepang, njupuk video saka manufaktur kaca profil U kita.

Yongyu Glass® minangka Mitra Strategis saka produk kaca profil LABER® U.
Kita ngasilake lan ngekspor produk kaca profil wesi kurang besi gedhe. Kita utamane ngatasi kaca profil U tempered, kaca profil U sing dibeku, kaca profil U tinted, kaca profil U-E U. Tanduran kasebut nduweni ISO, CE, sertifikat SGCC, produk cocog karo standar internasional sing gegandhengan. Sugeng rawuh kanggo rincian liyane.


Wektu kirim: Jul-10-2020