Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Sinau kasus: Kaca profil wesi U kurang murah kanggo toko Adidas

Proyek: toko Adidas

Produk: Gelas profil profil wesi udi ngisor

Ukuran: 7mmX260mmX60mm

Tekstur: Nashiji

Lumahing: Sandbasted ing njero 

mmexport1595342278617
mmexport1595342275375
mmexport1595342268598
mmexport1595342271664

Wektu kirim: Jul-24-2020