Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Adol / Tembok Tembok Kaca

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Info dhasar

Tembok langsing lan pasir kaca digawe kanthi sampurna
Apa sing sampeyan ndeleng nalika metu lan ndeleng? Bangunan dhuwur! Dheweke kasebar ing endi wae, lan ana sing nggumunake. Penampilan sing nggumunake kanthi tembok kaca tirai sing nambah sentuhan canggih kanggo tampilan kontemporer. Iki minangka kita, ing Yongyu Glass, usaha kanggo nyedhiyakake saben produk.

Kaluwihan liyane

Fasad kaca lan tembok tirai ana ing macem-macem ukuran lan pilihan kekandelan. Dheweke nyilikake sway lan nggawe pengalaman urip utawa sampeyan kerja luwih nyaman kanthi ngalangi cara kanggo unsur. Kajaba iku, mesthekake efisiensi termal sing luar biasa, mbantu ngirit biaya operasi.
Supaya facades kaca sampeyan - Kita bakal dikirimake jiffy.
Apa sawetara ukuran jumbo sing pengin dijupuk? Utawa sampeyan kudu mlengkung supaya cocog karo bend aplikasi sing dikarepake? Apa sing nggawe produsen kaca fasad kaca yaiku kita bisa nyedhiyani pas kanggo saben proyek. Telusuri pilihan kanggo rincian liyane babagan tekstur, bentuk, jinis lapisan, dll.
Kenek terus banjur ngrembug rincian proyek lan entuk kutipan. Kita njamin yen sistem tirai kaca bakal ana ing sawetara minggu!

National-University-of-Singapore-(1) National-University-of-Singapore-(2)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan