Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Kasedhiyan Kaca Udan Botol Ubat Wangi / Sistem Generasi Kaca Saluran U

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Info dhasar

Bahan-bahan bangunan gelas tenaga sulam profil profil Ubat Wesi URIPV murah nggabungke kaluwihan kaca bangunan profil U lan sistem penjanaan tenaga surya kanggo ningkatake perlindungan lingkungan ijo lan hemat energi lan pangurangan emisi. UBIPV lan kutha bisa dadi siji kanthi harmoni kanggo nggawe photovoltaic minangka bagean gesang manungsa. Ora mung minangka bahan bangunan, nanging uga bisa nggayuh tujuan energi lan tenaga, lan uga bisa dikombinasikake kanthi organik karo tembok langsir LED, kaca elektrokromik, lan sistem kontrol cerdas. Kanggo nyadari bangunan-bangunan bangunan lan nilai-nilai tambah ijo lan nambah kualitas bangunan kabeh, UBIPV minangka arah pangembangan bangunan ijo ing mangsa ngarep.

UU bahan-bahan bangunan kaca profil U UIPIPV bisa dirakit utawa modularized, kanthi efektif nyuda bagian strukture sing dipasang ing bangunan lan sistem tenaga listrik surya, nyuda biaya bahan lan biaya pangopènan tenaga kerja, lan ningkatake kepraktisan lan komprehensif-nggunakake bangunan bangunan .

 (UBIPV) sifat fisik

Kekuwatan mekanik: 700-900N / mm2; sawise tempering> 1800 N / mm2;

Kekerasan Mohs: 6-7

Modulus kelenturan: 6000-7000 N / mm2;

Koefisien ekspansi linear (munggah suhu suhu 1 derajat Celsius): 75-85 × 10-7;

Stabilitas kimia: 0,18mg;

Transmittance: instalasi apik-grained biasa, baris putih super putih 91%; instalasi kaping pindho 80%;

Koefisien transfer panas: instalasi baris siji <4.9 W / ㎡ · K, instalasi rong baris <2.35 W / ㎡ · K, instalasi lapisan kaping pindho sawise lamem <2 W / ㎡ · K;

Kapasitas jampel swara: instalasi baris siji dikurangi ing 27db; instalasi baris kaping pindho suda 38db; instalasi kaping pindho laminated suda luwih saka 40db;

Watesan tahan geni: 0,75h;

Range Aplikasi

UU bahan-bahan bangunan kaca profil umume bisa digunakake ing bangunan atap, bangunan tembok jampel swara tembok njaba, dalan gedhe cerdas, atap profil, papan perlindungan cerdas, loteng parkir cerdas, kuburan tetanen, atap villa, tembok omah, lan srengenge;

(UBIPV) Fitur

1) Kekuwatan sing dhuwur, produk nduweni kekuwatan struktural lan kekuwatan materi sing dhuwur, bisa tahan luwih saka 100Kg / m2, ora gampang kecacatan, lan tahan tekanan salju lan udan. Kajaba saka struktur baja saluran, tahan tekanan angin lan ngindhari retak sel.

2) Ora ana pigura, ora ana cacat PID. Desain kaca sudut R kanggo nyegah lampu supaya ora diblokir karo pigura tradisional, nambah voltase fotovoltaik esuk lan sore, lan nduwe wektu kerja inverter.

3) Bisa diijol, ora perlu dislametake saluran. Pamasangan sistem generasi solar tenaga tradisional kudu nyetel saluran pemriksaan lan pangopènan. Bahan bangunan kaca bangunan U-shaped bisa diterusake langsung kanggo instalasi lan pangopènan, sing nambah kapasitas dipasang saben area unit kanthi 50% dibandhingake karo tata letak ruang tradisional.

4) Struktur anti banyu. Anti banyu struktural asli luwih nyuda biaya pangopènan lan ora mbutuhake pambocoran lan pangopènan skala gedhe. Pangopènan sawise dodolan pancen gampang lan cepet.

5) Kanthi struktur tulang sing dikuatake dhewe, ora ana bracket struktur baja, nyimpen tenaga kerja lan bahan. Regane umume dibandhingake karo tembok langsir tradisional tradisional.

6) Wangsulane investasi saya gedhe lan ruangan gaweyan gedhe. Bahan-bahan bangunan kaca sing berbentuk U bisa digunakake langsung minangka bangunan pelindung njaba, kayata atap, lapisan insulasi lan tembok njaba. Investasi siji-wektu, penghasilan saka generasi listrik luwih saka 30 taun.

7) ngresiki awake dhewe. Kanthi teknologi reresik mandhiri sing maju, bisa mbusak bledug nganti sepuluh taun kanthi otomatis, nyuda biaya pangopènan saben dina.

8) beting kualitas lan rak dawa. Sistem kasebut duwe garansi 5 taun lan komponen kasebut duwe garansi 10 taun. Jaminan 90% kekuwatan sing dirating sajrone 10 taun lan 80% kekuwatan sing dirating ing 25 taun.

9) Ngawasi jarak jauh. Nguasai kahanan kerja sistem tenaga surya ing wektu nyata.

10) Cilik laminasi dhewe, efisiensi produksi dhuwur.

Aplikasi

Apption apption2 apption3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan