Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Sistem generasi kurang profil profil wesi U low

  • Low Iron U Profile Glass/U Channel Glass Power Generation System

    Kasedhiyan Kaca Udan Botol Ubat Wangi / Sistem Generasi Kaca Saluran U

    Informasi Dhasar bahan bahan bangunan kaca kaca wesi U profil kurang wesi U (UBIPV) gabungke kaluwihan saka kaca bangunan profil U lan sistem generasi solar kanggo ningkatake perlindungan lingkungan ijo lan hemat energi lan pangurangan emisi. UBIPV lan kutha bisa dadi siji kanthi harmoni kanggo nggawe photovoltaic minangka bagean gesang manungsa. Ora mung minangka bahan bangunan, nanging uga bisa nggayuh tujuan energi lan energi, lan bisa uga digabung karo ...