Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Unit kaca terisolasi rendah-E

  • Low-E Insulated Glass Units

    Unit Kaca Terisolasi Low-E

     Informasi Dhasar Gelas keruwetan rendah (utawa kaca cendhak rendah, bisa nggawe omah lan bangunan luwih nyaman lan efisien energi. Salutan mikroskopis saka logam mulia kayata salaka wis ditrapake ing gelas, sing banjur nuduhake sinar matahari. Ing wektu sing padha, kaca rendah E ngidini jumlah cahya alami sing paling optimal liwat jendela. Nalika macem-macem lite gelas dilebokake menyang unit kaca insulasi (IGU), nggawe celah ing antarane panel, gedhung insulasi IGUs lan omah. Ad ...