Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Gelas profil LABER® U

  • Tinted & Ceramic Frit & Frosted-Low-E  U Profile Glass/U Channel Glass

    Frit & Keramik Keramik & Kaca Frosted-Low-E U / Kaca Channel U

    Informasi dhasar Kaca profil Tinted U yaiku kaca berwarna sing bisa nyuda transmisi visual lan sumringah. Gelas tinted meh mesthi mbutuhake perawatan panas kanggo nyuda stres termal lan breakage potensial lan cenderung maneh radi panas sing diserep. Produk profil U tinted U kita kalebu macem-macem warna lan diurutake kanthi transmisi cahya. Disaranake sampeyan menehi conto conto kaca kanggo perwakilan warna sing bener. Frit keramik berwarna dipecat ing 650 derajat celcius menyang b ...
  • High Performance U Profile Glass/U Channel Glass System

    Sistem Kaca U Performance Dhuwur / Sistem Saluran U Saluran U

    Informasi dhasar Kaca profil U utawa disebut kaca saluran U asale saka Austria. Iki uga diprodhuksi luwih saka 35 taun ing Jerman. Minangka salah sawijining bahan khas sing digunakake ing proyek gedhung skala gedhe, kaca profil U diaplikasi kanthi akeh ing Eropa lan Amerika. Aplikasi kanggo kaca profil U ing China tanggal saka taun 1990an. Lan saiki akeh wilayah ing China nggunakake gaya desain internasional. Kaca profil U minangka salah sawijining jinis kacamata. Iki minangka kemajuan saka t ...
  • Low Iron U Profile Glass/U Channel Glass Power Generation System

    Kasedhiyan Kaca Udan Botol Ubat Wangi / Sistem Generasi Kaca Saluran U

    Informasi Dhasar bahan bahan bangunan kaca kaca wesi U profil kurang wesi U (UBIPV) gabungke kaluwihan saka kaca bangunan profil U lan sistem generasi solar kanggo ningkatake perlindungan lingkungan ijo lan hemat energi lan pangurangan emisi. UBIPV lan kutha bisa dadi siji kanthi harmoni kanggo nggawe photovoltaic minangka bagean gesang manungsa. Ora mung minangka bahan bangunan, nanging uga bisa nggayuh tujuan energi lan energi, lan bisa uga digabung karo ...
  • LABER® U Profile Glass

    Kaca Gambar LABER® U

    Info Dasar U profil kaca U saluran kaca - Campuran estetika lan utilitas Pilihan kaca kanggo fasad bangunan utawa partisi kantor ora kudu diwenehake. Sampeyan kudu mesthi njelajah pilihan sampeyan kanggo mungkasi gambar sing cocog. Yen iki apa sing sampeyan lakoni saiki, kaca profil U kita kudu dipikirake. Ora mung katon apik, nanging jinis profil U / kaca saluran U uga duwe akeh properti sing cocog kanggo njaba lan ing ...