Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Jumbo / kaca safety sing gedhe banget

  • Jumbo/Oversized Safety Glass

    Kaca Jumbo / Kaca Keselamatan Oversized

    Info Dhasar Yongyu Kaca njawab tantangan arsitek saiki sing nyedhiyakake JUMBO / OVER-Sished monolithic tempered, laminated, insulated glass (dual & triple glazed) lan gelas kaca cilik nganti 15 meter (gumantung karo komposisi kaca). Apa sing sampeyan butuhake kanggo proyek khusus, kaca sing diproses utawa kaca ngambang akeh, kita nawakake saindenging jagad kanthi rega sing kompetitif. Spesifikasi kaca safety Jumbo / Oversized 1) Gelas kaca templat kaca rata / Flat tempa ...