Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Kaca Jumbo / Kaca Keselamatan Oversized

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Info dhasar

Yongyu Kaca njawab tantangan arsitek jaman saiki sing nyedhiyakake JUMBO / OVER-Sished monolithic tempered, laminated, insulated glass (dual & triple glazed) lan low-eated coated glass nganti 15 meter (gumantung karo komposisi kaca). Apa sing sampeyan butuhake kanggo proyek khusus, kaca sing diproses utawa kaca ngambang akeh, kita nawakake saindenging jagad kanthi rega sing kompetitif.

Spesifikasi kaca keamanan Jumbo / Oversisasi

1) Gelas kaca templat kaca rata / kaca terat kaca rata
Dawane maksimal: 15 meter
Jembaré maksimal: 3,3 meter

2) Gelas kaca bergaris kaca
Dawane maksimal: 13 meter
Jembaré maksimal: 3 meter

3) Gelas keranjang kaca / Gelas kaca berakar umume / Kaca kaca terisori tempur
Dawane maksimal: 12,5 meter
Dawa maksimal busur: 2,40 meter
Min Radius: 12500mm

Tampilan Produk

laminated glass tempered glass59 laminated glass tempered glass60 laminated glass tempered glass58
86 82 Tempered-glass18

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan