Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Sistem kaca kaca es

  • Ice Rink Glass Systems

    Sistem Kaca Rink Ice

    Informasi Dhasar Yongyu Kaca, anggota vendor Persatuan Ice Rink AS, wis ngekspor SGCC nyetujoni 1/2 "lan 5/8" produk kaca templat menyang industri es es ing AS wiwit taun 2009. Kita ngekspor kualitas bermutu tinggi lan regane. Produk kaca tempered kanggo pelanggan lan nuduhake bathi saka perdagangan kasebut. Keuntungan liyane Sistem kaca es rumput segel digunakake kanggo nglindhungi para penonton ing mburine. Sistem kaca rink es tempel dadi sawetara tujuan, kalebu: 1) Nglindhungi ...