Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Sistem Kaca Rink Ice

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Info dhasar

Yongyu Glass, anggota vendor AS Ice Rink Association, wis ngekspor SGCC nyetujoni 1/2 "lan 5/8" produk kaca kanthi industri rink es ing AS wiwit taun 2009. Kita ngekspor kaca templat kaca bermutu tinggi lan cukup regane. produk menyang pelanggan lan nuduhake bathi saka perdagangan kasebut. 

Kaluwihan liyane

Sistem kaca kaca rumput es sing digunakake kanggo nglindhungi para penonton ing mburine. Sistem kaca kaca rink es dadi sawetara tujuan, kalebu:

1) Nglindhungi penonton saka pucks line-drive sing mabur, sing bisa nimbulake parah yen ora cilaka, ora bisa uga nglindhungi para pamilik arena saka tuntutan sing kena lara;
2) Nggawe manawa game ora diganggu karo njaga puck ing rink lan muter;
Nglindhungi para pemain lan para penggemar saka saben liyane lan nyegah panguburan fisik ing antarane game sajrone game emosional banget; lan
3) Insulating arena kanthi njaga udhara sing adhem ing rink (utamane migunani sajrone banjir lan set-up).

Tampilan Produk

15mm-tempered-glass-SGCC ice-rink-sgcc-tempered-glass SGCC-tempered-glass
Yongyu-glass-tempered-glass-ice-rink ice-rink-tempered-glass ice-rink-glass-system

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan