Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Sistem Kaca U Performance Dhuwur / Sistem Saluran U Saluran U

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

mmexport1583846478762

Info dhasar

Kaca profil U utawa diarani kaca saluran U asale saka Austria. Iki uga diprodhuksi luwih saka 35 taun ing Jerman. Minangka salah sawijining bahan khas sing digunakake ing proyek gedhung skala gedhe, kaca profil U diaplikasi kanthi akeh ing Eropa lan Amerika. Aplikasi kanggo kaca profil U ing China tanggal saka taun 1990an. Lan saiki akeh wilayah ing China nggunakake gaya desain internasional.
 
Kaca profil U minangka salah sawijining jinis kacamata. Iki minangka kemajuan kanggo nggawe tungku pelengkap komputer sing ngontrol komputer supaya bisa njaga kualitas lan tliti sing apik banget. Kekuwatan mekanik sing dhuwur ngidini supaya tetep dipasang ing bangunan dhuwur lan bangunan liyane sing butuh lampu sing apik. Lan iki bisa nylametake bangunan saka underpinning vertikal lan horisontal. Kaca profil U sing ditampilake kanthi cahya sing apik, insulasi panas lan pengawetan, insulasi swara lan pangayoman swara - - iki minangka salah sawijining jinis kaca tingal sing apik lan lingkungan kaca ekonomi.

Awan: Nyuda cahya lan minimalake glare
Kinerja termal: kisaran U-Nilai = 0.49 nganti 0.19
Spans Gedhe: Tembok kaca kanthi watesan tanpa wates lan dhuwur nganti 12 meter.
Elegan: sudhut kaca-kaca lan kurva ula
Ora lancar: Ora ana logam vertikal sing dibutuhake
Cukup entheng: kaca profil U mm 7mm sing gampang ditangani
Pilihan Unitisasi: Instalasi pamicara
Diadaptasi: Kanggo ngikat lancar ing wilayah sing sesanti, ganti dhuwur & pesawat

Spesifikasi Teknis

Seri K60 系列 K60Series
U gelas prfole P23 / 60/7 P26 / 60/7 P33 / 60/7
Jembar Pasuryan (w) mm 232mm 262mm 331mm
Lebar Pasuryan (w) inci 9-1 / 8 ″ 10-5 / 16 ″ 13-1 / 32 ″
Dhuwur Flange (h) mm 60mm 60mm 60mm
Dhuwur Flange (h) inci 2-3 / 8 ″ 2-3 / 8 ″ 2-3 / 8 ″
Kekandelan kaca (t) mm 7mm 7mm 7mm
Aplikasi kekandelan kaca. inci .28 ″ .28 ″ .28 ″
Dawane maksimal (L) mm 7000 mm 7000 mm 7000 mm
Dawane maksimal (L) inci 276 ″ 276 ″ 276 ″
Bobot (lapisan siji) KG / sq.m 25.43 24.5 23,43
Bobot (lapisan siji) lbs / sq. 5.21 5.02 4.8
Tekstur Kaca *      
504 Kasar      
Cetha      
Ice      
Piccolo      

* Cathetan: Sawetara ukuran lan tekstur bisa uga diwatesi produksi lan bisa dadi wektu timbal sing luwih dawa. Kanggo proyek gedhe, kita bakal seneng ngrembug tekstur lan ukuran khusus.

Uji coba rendhem & panas

Kita miwiti proses tempering kanggo kaca profil U nganti 20 ′ dawa lan gawe oven tempering khusus khusus kanggo nggodhekake kaca profil U dimensi telung dimensi. Mesin, prosedur, lan ngalami ngasilake kaca kanthi konsistensi dimensi.

Gelas profil LABER U sing diwatesi yaiku kaca saluran tambahan sing ngalami perawatan panas kapindho ing oven sing nggegirisi kanggo ngiyatake gelas lan nambah kompresi dadi 10.000 psi utawa luwih. Kaca profil U kanthi tempered telu nganti kaping papat luwih kuat tinimbang kaca saluran sing dipasang lan diakoni pola pecah - fragmen sing sithik lan ora mbebayani. Fenomena iki, sing diarani "dicing," kanthi nyata bisa nyebabake cidera ing wong amarga ora ana sudhut sing amba utawa gerbang sing tajem.

Angin lan Deflection
Bungah Tunggal 
    Kaca sing disertasi    Gelas Tempered 
Muatan desainer lb / ft² Desainerkacepetan mph (perkiraan) Max Span @ Angin Angin Deflection Mid-Point @ span Max Max Span @ Angin Angin Deflection Mid-Point @ span Max
P23 / 60/7
15 75   14.1 ′ 0.67 ″   23 ′ 4,75 ″
25 98 10.9 ′ 0,41   20.7 ′ 5.19 ″
30 108 10.0 ′ 0,34 ″   18.9 ′ 4.32 ″
45 133 8.1 ′ 0,23 ″   15.4 ′ 2.85 ″
P26 / 60/7
15 75   13.4 ′ 0,61 ″   23 ′ 5.22 ″
25 98   10.4 ′ 0,36 ″   19.6 ′ 4,68 ″
30 108   9.5 ′ 0,30 ″   17.9 ′ 3,84 ″
45 133   7.7 ′ 0,20 ″   14.6 ′ 2,56 ″
P33 / 60/7
15 75   12.0 ′ 0.78 ″   22.7 ′ 5,97 ″
25 98   9.3 ′ 0,28 ″   17.5 ′ 3,52 ″
30 108   8.5 ′ 0,24 ″   16.0 ′ 3,02 ″
45 133   6.9 ′ 0,15 ″   13.1 ′ 2.00 ″
Double Bungah 
    Kaca sing disertasi    Gelas Tempered 
Rampung angin lb / ft² Kecepatan angin kacepetan mph (perkiraan)   Max Span @ Angin Angin Deflection Mid-Point @ span Max   Max Span @ Angin Angin Deflection Mid-Point @ span Max
P23 / 60/7
15 75   20.0 ′ 1.37 ″   23 ′ 2.37 ″
25 98   15.5 ′ 0.81 ″   23 ′ 3.96 ″
30 108   14.1 ′ 0,68 ″   23 ′ 4,75 ″
45 133   11.5 ′ 0,45 ″   23 ′ 7.13 ″
P26 / 60/7
15 75   19.0 ′ 1.23 ″   23 ′ 2.61 ″
25 98   14.7 ′ 0.74 ″   23 ′ 4,35 ″
30 108   13.4 ′ 0,60 ″   23 ′ 5.22 ″
45 133   10.9 ′ 0,38 ″   21.4 ′ 5.82 ″
P33 / 60 / 7P33 / 60/7
15 75   17.0 ′ 0,95 ″   23 ′ 3.16 ″
25 98   13.1 ′ 0,56 ″   23 ′ 5,25 ″
30 108   12.0 ′ 0.46 ″   22.7 ′ 6.32 ″
45 133   9.8 ′ 0,32 ″   18.5 ′ 4,02 ″

Tampilan Produk

mmexport1585610040166 mmexport1585610042550 mmexport1585610044950
mmexport1585610047294 mmexport1585610049667

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan