Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Sistem kaca profil U Performance dhuwur

  • High Performance U Profile Glass/U Channel Glass System

    Sistem Kaca U Performance Dhuwur / Sistem Saluran U Saluran U

    Informasi dhasar Kaca profil U utawa disebut kaca saluran U asale saka Austria. Iki uga diprodhuksi luwih saka 35 taun ing Jerman. Minangka salah sawijining bahan khas sing digunakake ing proyek gedhung skala gedhe, kaca profil U diaplikasi kanthi akeh ing Eropa lan Amerika. Aplikasi kanggo kaca profil U ing China tanggal saka taun 1990an. Lan saiki akeh wilayah ing China nggunakake gaya desain internasional. Kaca profil U minangka salah sawijining jinis kacamata. Iki minangka kemajuan saka t ...