Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Kaca témbok / kaca témbok

  • Laminated Glass

    Kaca Laminasi

    Info Dhasar Laminated dibentuk minangka roti lapis 2 lembar utawa kaca ngambang luwih akeh, ing antarane sing diikat dadi interlayer polyvinyl butyral (PVB) sing angel lan termoplastik ing ngisor panas lan tekanan lan tarik hawa , banjur lebokake menyang dhuwur -jupuk ketel uap sing njupuk kauntungan saka suhu lan tekanan sing dhuwur supaya bisa ilang isi udakara sing sithik menyang lapisan lapisan Khusus kaca lapisan Laminasi. ukuran : 3000mm × 1300mm Gelas mlamin kaca mlengkung mlengkung tempered lami ...
  • Jumbo/Oversized Safety Glass

    Kaca Jumbo / Kaca Keselamatan Oversized

    Info Dhasar Yongyu Kaca njawab tantangan arsitek saiki sing nyedhiyakake JUMBO / OVER-Sished monolithic tempered, laminated, insulated glass (dual & triple glazed) lan gelas kaca cilik nganti 15 meter (gumantung karo komposisi kaca). Apa sing sampeyan butuhake kanggo proyek khusus, kaca sing diproses utawa kaca ngambang akeh, kita nawakake saindenging jagad kanthi rega sing kompetitif. Spesifikasi kaca safety Jumbo / Oversized 1) Gelas kaca templat kaca rata / Flat tempa ...
  • Dupont Authorized SGP Laminated Glass

    Kaca Laminated Sah SGP Dupont

    Informasi Dhasar DuPont Sentry Glass Plus (SGP) dumadi saka komposit plastik interlayer sing angel dilapis antara rong lapisan kaca tempered. Iki ngluwihi kinerja kaca laminated ngluwihi teknologi saiki amarga interlayer nawakake kaping lima kekuatan luh lan 100 kali kaku interlayer PVB sing luwih konvensional. Fitur SGP (SentryGlas Plus) yaiku ion-polimer etilena lan ester asam estil. Menehi luwih akeh kaluwihan kanggo nggunakake SGP minangka bahan interlayer ...
  • Curved Safety Glass/Bent Safety Glass

    Gelas Kesehatan Lengkuk / Kaca Kesehatan Benteng

    Info Dhasar Apa Benteng, Benteng Laminated utawa Benteng Insulated Kaca yaiku kanggo Safety, Security, Acoustics utawa Thermal Performance, kita menehi Produk Paling Kualitas & Layanan Pelanggan. Gelas tempered mlengkung / Gelas tempered bunder kasedhiya ing pirang-pirang ukuran, bentuk, lan warna Radius nganti derajat 180 derajat, radiasi pirang-pirang, min R800mm, maksimal busur 3660mm, maksimal 12 meter Cedhak, tembaga sing dicukur, abu-abu, kaca tingal ijo utawa biru. gelas / Kaca kaca laminated Kasedhiya ing macem-macem c ...
  • Low-E Insulated Glass Units

    Unit Kaca Terisolasi Low-E

     Informasi Dhasar Gelas keruwetan rendah (utawa kaca cendhak rendah, bisa nggawe omah lan bangunan luwih nyaman lan efisien energi. Salutan mikroskopis saka logam mulia kayata salaka wis ditrapake ing gelas, sing banjur nuduhake sinar matahari. Ing wektu sing padha, kaca rendah E ngidini jumlah cahya alami sing paling optimal liwat jendela. Nalika macem-macem lite gelas dilebokake menyang unit kaca insulasi (IGU), nggawe celah ing antarane panel, gedhung insulasi IGUs lan omah. Ad ...
  • Tempered Glass

    Gelas Tempered

    Informasi Dhasar Kaca Tempered yaiku salah sawijining jinis kaca aman sing diasilake kanthi kaca warata pemanasan menyang titik lemes. Banjur ing permukaan menehi stres kompresif lan ujug-ujug adhem ing permukaan kanthi rata, saéngga stres kompresif nyebar maneh ing permukaan kaca nalika stres ketegangan ana ing lapisan tengah kaca. Tekanan ketegangan sing disebabake saka tekanan njaba dibandingake karo stres kompresif sing kuwat. Asile kinerja safety kaca saya tambah ...
  • Facade/Curtain Wall Glass

    Adol / Tembok Tembok Kaca

    Info dhasar Digawe-kanggo-sempurno gorden kaca lan fase Apa sing sampeyan weruh nalika sampeyan metu lan ndeleng? Bangunan dhuwur! Dheweke kasebar ing endi wae, lan ana sing nggumunake. Penampilan sing nggumunake kanthi tembok kaca tirai sing nambah sentuhan canggih kanggo tampilan kontemporer. Iki minangka kita, ing Yongyu Glass, usaha kanggo nyedhiyakake saben produk. Kaluwihan liyane Kaca kaca lan tembok tirai ana pleth ...