Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Gelas berlapis kaca SGP

  • Dupont Authorized SGP Laminated Glass

    Kaca Laminated Sah SGP Dupont

    Informasi Dhasar DuPont Sentry Glass Plus (SGP) dumadi saka komposit plastik interlayer sing angel dilapis antara rong lapisan kaca tempered. Iki ngluwihi kinerja kaca laminated ngluwihi teknologi saiki amarga interlayer nawakake kaping lima kekuatan luh lan 100 kali kaku interlayer PVB sing luwih konvensional. Fitur SGP (SentryGlas Plus) yaiku ion-polimer etilena lan ester asam estil. Menehi luwih akeh kaluwihan kanggo nggunakake SGP minangka bahan interlayer ...