Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Kaca Laminated Sah SGP Dupont

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Info dhasar

DuPont Sentry Glass Plus (SGP) dumadi saka komposit interlayer plastik angel sing dilapis antara rong lapisan kaca tempered. Iki ngluwihi kinerja kaca laminated ngluwihi teknologi saiki amarga interlayer nawakake kaping lima kekuatan luh lan 100 kali kaku interlayer PVB sing luwih konvensional.

Fitur

SGP (SentryGlas Plus) minangka ion polimer etilena lan metil asam ester. Menehi luwih akeh kaluwihan kanggo nggunakake SGP minangka bahan interlayer
SGP nawakake limang kali kekuatan luh lan 100 kali kaku interlayer PVB konvensional
Ketahanan sing luwih apik / pengarep-arep sing dawa ing suhu sing luwih dhuwur
Stabilitas cuaca lan pinggiran

Apa sing nggawe SGP interlayer dadi khusus?
A. Keamanan luwih saka ancaman kayata cuaca abot
B. Bisa nahan syarat kinerja bledosan
C. Kekahanan luwih dhuwur ing suhu sing luwih dhuwur
D. Penylametan fragmen
E. Luwih alus lan luwih entheng tinimbang PVB

Tampilan Produk

laminated glass tempered glass63 sgp-laminated-glass-1 laminated glass tempered glass69
unnamed mmexport1591075117153 mmexport1591075140223

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan