Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Gelas safety mlengkung

  • Curved Safety Glass/Bent Safety Glass

    Gelas Kesehatan Lengkuk / Kaca Kesehatan Benteng

    Info Dhasar Apa Benteng, Benteng Laminated utawa Benteng Insulated Kaca yaiku kanggo Safety, Security, Acoustics utawa Thermal Performance, kita menehi Produk Paling Kualitas & Layanan Pelanggan. Gelas tempered mlengkung / Gelas tempered bunder kasedhiya ing pirang-pirang ukuran, bentuk, lan warna Radius nganti derajat 180 derajat, radiasi pirang-pirang, min R800mm, maksimal busur 3660mm, maksimal 12 meter Cedhak, tembaga sing dicukur, abu-abu, kaca tingal ijo utawa biru. gelas / Kaca kaca laminated Kasedhiya ing macem-macem c ...