Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Hubungi Kita

Qinhuangdao Yongyu Glass Products Co, Ltd

Alamat

Wilayah Industri Utara, Kecamatan Haigang, Qinhuangdao, Hebei, China

Telpon

0086-400-089-8280

Jam

Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm

Setu Minggu: Ditutup

ING NGANGGO BISA DENGAN US?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita