Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Karir

SAIKI NGOMUN TEAM KITA!

Kaca Yongyu, minangka supplier kaca arsitektur profesional, mesthi tundhuk karo pikiran sing mbukak lan semangat sing berorientasi kanggo wong, welcome sampeyan melu tim kita.

Yen sampeyan duwe pitakon utawa pengin ngirim resume, hubungi kita kanthi langsung ing email.

Email: info@yongyuglass.com

Hubungi kita: + 86-400-089-8280