Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Babagan Kita

Babagan Kita

Yongyu Glass, pilihan paling apik kanggo nggawe produk kaca saka China.
Perusahaan iki didegake dening Gavin Pan, sing wis kerja ing industri kaca wiwit taun 2006 lan duwe pengalaman ekspor luwih saka 10 taun. Yongyu Glass minangka anggota Vendor saka AS Ice Rink Association. Visi kita yaiku nuduhake keuntungan komparatif industri kaca arsitektur China karo para pelanggan, nyedhiyakake solusi solusi sing larang regane, lan entuk kerjasama sing menang.

Kita wis melu industri Kaca bangunan lan nglayani para pelanggan saka China lan luar negeri. Kita nemokake solusi pribadi kanggo panjaluk para pelanggan, mbantu pelanggan ngirit biaya wektu lan dhuwit.  

U profile glass

Kita apik ing:

1) Kaca profil U (Gelas profil wesi U, kaca profil U sing diresap, kaca profil U tempered)
2 glass Kaca Slam Laminated karo Otoritas Dupont
3) Jumbo safety glass (Jumbo tempered glass, Jumbo tempered glass laminated, Jumbo IGU)
4) Gelas safety miring (Gelas mlengkung, kaca mlengkung mlengkung, kaca safety mlengkung Jumbo maksimal 12,5 meter)
5) Kaca biji (PD Gauzy / SPD, tingkat transmisi cahaya sing dhuwur> 86%, interlayer PVB sing cocog kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan)

Kita minangka supplier sing disetujoni SGCC & CE, produk kita cocog karo standar utama produk kaca bangunan. Komunikasi sing gampang, proses produksi bisa ditelusuri maneh, 7 * 24h layanan sawise-sale dadi janjine.

Sing kita lakoni:

Nggabungake sumber daya unggul , kanggo menehi solusi khusus kanggo sampeyan

Sing kita peduli:

Kualitas nelukake jagad iki, prestasi layanan ing ngarep

Misi kita:

Bisa bebarengan kanggo entuk win-win, nggawe visi sing transparan!

glassbalustradesinbrisbane-min