Kita melu industri kaca arsitektur wiwit taun 2006

Babagan Kita

Kita minangka supplier sing disetujoni SGCC & CE, produk kita cocog karo standar utama produk kaca bangunan.

Misi Kita: Bisa kerja kanggo menang win-win, nggawe visi sing transparan!

Yongyu Glass, pilihan paling apik kanggo nggawe produk kaca saka China.
Perusahaan iki didegake dening Gavin Pan, sing wis kerja ing industri kaca wiwit taun 2006 lan duwe pengalaman ekspor luwih saka 10 taun. Yongyu Glass minangka anggota Vendor saka AS Ice Rink Association. Visi kita yaiku nuduhake keuntungan komparatif industri kaca arsitektur China karo para pelanggan, nyedhiyakake solusi solusi sing larang regane, lan entuk kerjasama sing menang.

Kita wis melu industri Kaca bangunan lan nglayani para pelanggan saka China lan luar negeri. Kita nemokake solusi pribadi kanggo panjaluk para pelanggan, mbantu pelanggan ngirit biaya wektu lan dhuwit.

Yen sampeyan butuh solusi industri ... Kita kasedhiya kanggo sampeyan

Kita nyedhiyakake solusi inovatif kanggo kemajuan sustainable. Tim profesional kita kerja kanggo nambah produktivitas lan efektifitas biaya ing pasar

Hubungi Kita